M20 / BAST

first_img Area:  120 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” CopyHouses, Extension•Toulouse, France France ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/889850/m20-bast Clipboard Projects ArchDaily “COPY” CopyAbout this officeBASTOfficeFollowProductsGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionToulouseSchoolOn InstagramFrancePublished on March 11, 2018Cite: “M20 / BAST” 11 Mar 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StoneShowerhansgroheShowers – Croma SelectDoorsRaynorGarage Door – Advantage SeriesConcreteSika3D Concrete PrintingSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Bre-ClassSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Atelier Zimmerlistrasse OfficeWindowsswissFineLineSliding Windows in Villa LakesideSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsGlassDip-TechDigital Ceramic Printing in Roofs & CanopiesSound BoothsFrameryMeeting Pod – Framery Q – Flip n’ FoldWall / Ceiling LightsAsaf WeinbroomLighting – Linestra 110 BrassMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream M20 / BAST M20 / BASTSave this projectSaveM20 / BAST Year:  Save this picture!Courtesy of BAST+ 24Curated by Fernanda Castro Share Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/889850/m20-bast Clipboard Manufacturers: Atelier Benoit Herouard, Casbas & fils, Jérome Soula, Segarra Bâtiment, Simon Bablon, Sébastien Rossi, Verre SolutionsBudget:140,000 € htCity:ToulouseCountry:FranceMore SpecsLess SpecsText description provided by the architects. After buying a small plot (2.50m by 20m) at the back of their home, a family wants to achieve an extension at their ground floor. The project consists of expanding their living room on this parcel.The brick wall of the house is open on all its length and a large sliding glass door acts as a cover. This new room adopts several functions: living room, kitchen, winter garden but also terrace during the beautiful days. A new space both inside and out.Save this picture!Courtesy of BASTRecommended ProductsDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEADoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaDoorsSaliceSliding Door System – Slider S20Save this picture!Axonometry 9Project gallerySee allShow lessB.V. Doshi’s Drawings Reveal the Identity of His WorkArchitecture NewsRetirement and Nursing Home Wilder Kaiser / SRAP Sedlak Rissland + Dürschinger Arch…Selected Projects Share Architects: BAST Area Area of this architecture project Manufacturers Brands with products used in this architecture project 2018last_img read more